Don't worry,be happy!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Don't worry,be happy!!!

Don't worry, be happy!!!

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  

SEKS I GRAD-Vruce izjave o muskarcima, vezama i seksu

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin
Admin

Number of posts : 204
Registration date : 2008-07-20

SEKS I GRAD-Vruce izjave o muskarcima, vezama i seksu Empty
PostSubject: SEKS I GRAD-Vruce izjave o muskarcima, vezama i seksu   SEKS I GRAD-Vruce izjave o muskarcima, vezama i seksu Icon_minitimeTue Jul 22, 2008 2:42 am

Najpoznatije single žene, Carrie, Miranda, Samantha i Charlotte, naučile su nas da život ne završava u tridesetima, da nije loše biti sam te da i žene mogu otvoreno razgovarati o seksu, penisima i samozadovoljavanju. Četiri seksi Njujorčanke jednostavno su nas osvojile svojim pogledima na seks, brak, veze i prijateljstva u seriji 'Seks i grad', a uoči večerašnje svečane premijere filmske verzije te kultne serije prisjetili smo se nekih zanimljivih izjava naših glavnih junakinja u vezi muškaraca i seksa

SEKS I GRAD-Vruce izjave o muskarcima, vezama i seksu 110

Četiri seksi Njujorčanke razbile su mnoge tabue i progovorile o mnogim problemima. Ove četiri moderne, a opet potpuno različite žene s drugačijim viđenjima seksualnosti i muškaraca, povezane neraskidivim prijateljstvom, poharale su male ekrane i vrlo brzo osvojile brojne ženske, ali i muške obožavatelje.

Uskoro ćemo ih gledati i na velikom platnu, pa da se podsjetimo nekih njihovih najupečatljivijih izjava o seksu, muškarcima i vezama.

O seksu

Samantha: 'Mislim da imam monogamiju. Mora da sam je dobila od vas.'

Samantha govori Carrie: 'Ti ćeš jedinu osobu u svom životu koja je čisti seks i želi vezu bez obveza pretvoriti u ljudsko biće. Zašto?'

Miranda: 'Ne znam. Što mislite, je li u redu seksati se s jednim tipom dok ste trudni s drugim tipom?'

Carrie: 'Bio je to tipičan miks muškaraca u gradu. Deset posto njih s Wall Streeta, deset posto onih koji se bave nekretninama i deset posto onih s kojima je Samantha već spavala.'

Samantha: 'Ja sam triseksualka. Jednom ću sve probati.'

Miranda: 'Pametna – jesam, ponekad slatka –jesam, seksi - nisam nikada. Tek kada ih osvojim svojom osobnošću, pokušavam im pokazati da sam i seksi.'

SEKS I GRAD-Vruce izjave o muskarcima, vezama i seksu 210

Charlotte o Samanthi: 'Ne mislim da je ona lezbijka. Jednostavno joj je ponestalo muškaraca.'

Miranda: 'On ima samo jedno jaje, a ja imam lijene jajnike. Kako smo samo uspjeli napraviti dijete? Kao da smo pobijedili na parolimpijskim igrama za začeće.'

Samantha: 'Lako? Vi muškarci nemate pojma s čim se mi suočavamo tamo dolje. Pazimo na zube, kako držati vilicu, i sve to dok pomičemo glavu gore-dolje, stenjući i pokušavajući disati kroz nos. Lako? Dragi, pa ne zovu to bez razloga poslom (blow job)!

O muškarcima

Samantha: 'Ah, muškarci. Mi moramo ići Helgi na depilaciju svaki drugi tjedan. Kako bi bilo da mi njima kažemo da pošišaju svoju 'živicu' i srede svoju pozadinu?'

Carrie: Muškarci u četrdesetima su kao križaljke u New York Timesu: komplicirani, puni zamki i nikada ne znaš jesi li dao pravi odgovor.'

SEKS I GRAD-Vruce izjave o muskarcima, vezama i seksu 310
Kim Cattrall odlična je u ulozi žderačice muškaraca

Charlotte: 'Rana večera s neženjom broj jedan, a onda kasna večera s neženjom broj dva.'
Samantha: 'O, Bože, pa ti se pretvaraš u muškarca.'
Carrie: 'Čini se da Charlotte nije samo promijenila ponašanje, već i spol.'
Charlotte: 'Samo mi nije jasno kako ću pojesti dvije večere zaredom.'

Mr. Big: 'Imaš li upaljač?'
Carrie: 'Prestala sam pušiti.'
Mr. Big: 'Ah, ali uvijek smo dijelili cigarete.'
Carrie: 'Dijelili smo mi i puno drugih stvari koje nisu dobre za mene.'

Carrie: 'Prekinula si s Jamesom jer je imao premali. Ovaj sada ima preveliki. Pa tko si ti, Zlatokosa?'
Samantha: 'Da! Tražim onoga koji mi savršeno odgovara.'

Carrie: 'Obožavatelji modela u mnogim gradovima svoje idole mogu samo promatrati na billboardima ili u magazinima, no na Manhattanu modeli hodaju ulicom, pretvarajući grad u virtualni safari modela u kojem muškarci mogu uživati.'

O vezama

Carrie: 'Bez obzira tko je slomio tvoje srce ili kako dugo mu treba da zacijeli, ne možeš to preboljeti bez prijateljica.'

Carrie: 'Razmislite malo: ako ostaneš single, nakon diplome ne postoji više nijedna prigoda u kojoj te ljudi slave i čestitaju. Ne rade se čestitke povodom toga što se niste udali, poput recimo: Čestitamo što se niste udali za pogrešnog tipa!'

SEKS I GRAD-Vruce izjave o muskarcima, vezama i seksu 410
Pristaje joj uloga dobre cure

Mr. Big: 'Nakon nekog vremena jednostavno samo želiš biti s nekim tko te nasmijava.'

Carrie: 'Prije sam mislila da su ljudi koji sjede sami u Starbucksu i pišu na svojim laptopima pretenciozni pozeri. Sada znam. Oni su ljudi koji su upravo počeli živjeti s nekim.'

Samantha: 'Pa, recimo samo da sam ja pobijedila.'
Carrie: 'Što, zar postoji natjecanje?'
Samantha: 'O, molim te! Uvijek postoji natjecanje s bivšim. Zove se 'Tko će umrijeti jadan'!'

Carrie: 'Morate shvatiti… Ako su najdeblji blizanci na svijetu pronašli ljubav, ima šanse i za sve nas. Tamo negdje sigurno se nalazi neki mali čudak koji će nas voljeti, razumjeti, poljubiti naše tri glave i učiniti da se osjećamo bolje.'

Carrie: 'Tražim ljubav. Pravu ljubav. Ludu, bezuvjetnu, žarku ljubav, 'ne možemo živjeti jedno bez drugog' ljubav. I ne mislim da je ljubav ovdje, u ovom skupom apartmanu, u ovom ljupkom hotelu u Parizu.'

Carrie: 'Kasnije toga dana razmišljala sam o vezama. Postoje one koje donose nešto novo i egzotično, one stare i dobro poznate, one koje donose mnoga pitanja, one koje te odvedu negdje neočekivano, one koje te odvedu daleko od točke s koje su krenule, one koje te vrate natrag. No ona najuzbudljivija, najvažnija i s najviše izazova je ona koju imamo sami sa sobom. I ako možemo naći nekoga tko će nas voljeti onako kako mi volimo sami sebe, e to je fantastično.'
Back to top Go down
https://be-happy.rpg-board.net

SEKS I GRAD-Vruce izjave o muskarcima, vezama i seksu
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Pravila prehrane za vruce dane
» Horoskop o muskarcima
» Muskarcima je samacki zivot drazi od braka